دسته‌بندی نشده

بازیابی عکس ها در لایت روم

البته اتفاق افتاده است که پس از عکاسی از صحنه ، تصویر دلپذیر به نظر نرسد. شما می توانید با استفاده از فیلترهای موجود در عکس ، زیبایی خود را به عکس خود اضافه کنید. این فیلترها در برنامه های متنوعی موجود هستند اما مهمترین و ساده ترین نرم افزار برای استفاده در لایت روم هستند. اگر می خواهید آموزش لایت روم را به صورت حرفه ای یاد بگیرید ، ادامه مطلب را بخوانید.

فیلم آموزش کار با لایت روم اکنون که تصاویر خود را در یک مجموعه گروه بندی کرده اید ، می توانید کارهایی را در شبکه و نوار فیلم انجام دهید که در غیر این صورت امکان انجام آنها را نخواهید داشت ، مانند مرتب سازی مجدد تصاویر یا حذف آنها از نمایش بدون حذف آنها از لیست.

همانطور که در شکل 1 نشان داده شده است ، اولین ورودی از مجموعه من را در پنجره مجموعه ها انتخاب کنید.
شکل 1
کار با لایت روم. اگرچه نمای وب تغییر نمی کند (در حال حاضر اولین پوشه در مجموعه من شامل تصاویری مانند پوشه قبلی است) ، شما در حال کار با مجموعه ای هستید که می توانید تصاویر را از نو مرتب کنید.

ویرایش> بدون انتخاب را انتخاب کنید. در صورت لزوم ، لیست را اسکرول کرده و Ctrl (Mac: روی یک فرمان کلیک کنید) را فشار دهید تا دو تصویر آخر انتخاب شود. تصاویر انتخاب شده را به بالای بیننده بکشید. هنگام کشیدن ، نمای در صورت لزوم به طور خودکار پیمایش می شود. انتخاب را بین تصاویر دوم و سوم بکشید و وقتی خط ورودی عمودی سیاه ظاهر شد ، آن را رها کنید (شکل 2 را ببینید). تصاویر انتخاب شده با موفقیت جایگاه جدیدی را در وب و تماشای فیلم اشغال می کنند.

شکل 2
ویرایش> بدون انتخاب را انتخاب کنید. روی تصویر چهارم در Web View کلیک راست (Mac: دکمه کنترل) کرده و گزینه Remove from Collection from nv آموزش لایت روم For Photographers From Background را انتخاب کنید. اولین مجموعه من در این مثال اکنون شامل هشت تصویر است (شکل 3 را ببینید).
شکل 3

کار با لایت روم اگرچه شما تصویری را از مجموعه حذف کرده اید ، اما از لیست شما حذف نشده است. پوشه واردات قبلی (و همچنین پوشه All Photos) در پنجره Catalog همچنان حاوی تمام تصاویر است. این مجموعه فقط پیوندی به پرونده های منبع است. حذف پیوند تأثیری در پرونده اصلی ندارد.

یک تصویر می تواند در هر تعداد مجموعه گنجانده شود – سپس هر مجموعه پیوند خود را به همان پرونده دارد.

توجه داشته باشید

در آموزش حرفه ای Lightroom ، اگر تغییری در یک تصویر در یک گالری ایجاد کنید ، می توانید تغییر در هر پوشه و گالری را که تصویر متعلق است ، مشاهده کنید. این به این دلیل است که Lightroom فقط یک قطعه از هر فایل تصویر را در فهرست ترکیبی خود ذخیره می کند و یک ورودی تغییر مربوط به آن ورودی وجود دارد. هر مجموعه حاوی تصویر یکسان به همان ورودی دایرکتوری اشاره دارد و بنابراین تصویر اصلاح شده را نمایش می دهد. اگرچه پرونده اصلی هنوز تغییر نکرده است ، اما معنای آن در فهرست تغییر کرده است. اگر می خواهید تصویری را در دو مجموعه به صورت متفاوتی ویرایش کنید ، باید برای مجموعه دوم – مدخل دیگری – یک کپی مجازی ایجاد کنید.
تصاویر را در کنار هم مقایسه کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا